Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys deelt de punten met Bladella (3-3)
In een wedstrijd waarbij de doelpunten aan beide kanten vielen vanuit standaardsituaties mocht Wilhelmina Boys zich zondagmiddag de gelukkigste noemen, weinige hadden na de 1-3 met nog 15 minuten op het scorebord iets gegeven voor de kansen van het gehavende elftal van Jurgen Elbers. Dat het 1 punt wist te pakken kon voor een groot deel worden bijgeschreven op het conto van Lars Kuijs, de pas 18 jarige A-junior had met 2 doelpunten een leeuwenaandeel in het uiteindelijke gelijke spel tegen Bladella (3-3).

Niet alleen werden er 3 punten verloren afgelopen week in Son en Breugel, voor Mike Smit (4e gele kaart) en Stef Vervloet (rode kaart) betekende het automatisch dat zij de wedstrijd tegen Bladella vanaf de kant moesten meemaken. Tezamen met de lijst van geblesseerde spelers moest coach Jurgen Elbers op diverse plaatsen in zijn elftal aanpassingen doen, naast A-junior Lars Kuijs was er ook een basisplaats voor Marc Leijtens en Niek Ambaum zondagmiddag.

De getergde gasten uit Bladel waren na de 0-5 oorwassing eerder dit seizoen niet naar Best gekomen om opnieuw te worden weggespeeld en dat was vanaf het eerste fluitsignaal goed te merken. Door de Boys al direct vroeg in hun opbouw te storen maakte zij het de gastheren moeilijk op hun favoriete spelletje te spelen.

Het resulteerde al na 5 minuten in een vroege openingsgoals van de "Tipmastboys". Op een prima genomen corner wordt niet adequaat gereageerd door de Boys verdediging en daar maakt Bladella speler Tom Maas dankbaar gebruik van door van dichtbij de 0-1 binnen te schieten. Ook na de vroege goal bleven de gasten gevaarlijker dan de thuisploeg, vooral het gemis van de "dirigent" en de man met de creatieve Idee├źn op het middenveld Stef Vervloet bleek een grote aderlating. Zonder zelf uitgespeelde kansen af te dwingen gingen beide ploegen rusten met de verdiende 0-1 stand voor Bladella.

Direct vanaf het fluitsignaal voor de 2e helft probeerde de Boys het spel meer naar zich toe te trekken, tot hele grote kansen resulteerde dit niet terwijl aan de andere kant opgelet moest worden voor de snelle counters van de gasten. De 0-2 viel voor de gasteren dan ook op een verkeerd moment in de wedstrijd, ook nu weer vanuit een corner die knap achterwaarts werd binnen gekopt door Rob Wouters (0-2).

Jurgen Elbers besluit dan routinier Thomas Peulings in het veld te brengen voor Niek Ambaum en wisselt hij ook Marc Leijtens voor de herstelde Stijn Bressers. Met 2 verse krachten en nog 20 minuten te spelen gaan de Boys opzoek naar de aansluitingstreffer en die komt er ook in de 72e minuut. Een prima vrij-trap genomen door Michael Koning wordt door de attent reagerende Lars Kuijs via de paal binnen getikt en brengt zo de hoop terug bij de aanwezige supporters. (1-2).

Lang kunnen de Tricolores niet genieten van hun aansluitingstreffer, want 2 minuten later is het Bladella speler Geert van Overbeek die een vrije-trap van Anel Selimovic doeltreffend weet af te ronden. (1-3). Opnieuw zetten de Boys aan en nog geen 5 minuten later is het wederom Lars Kuijs die vanuit een corner ongedekt de 2-3 binnen weet te koppen.

In de 80e minuut is het Michael Koning die zijn vrije-trap langs iedereen achter de sluitpost van Bladella ziet verdwijnen en zo de stand weer gelijk trekt (3-3). In de resterende 10 minuten inclusief wat blessuretijd krijgen beiden teams de mogelijkheid de winst over de streep te trekken toch blijft het 3-3, een uitslag waarmee gezien het wedstrijdbeeld Wilhelmina Boys het meeste vrede kon hebben.

Elftal Wilhelmina Boys:
Tom Molenberg, Lars Kuys (83' Walid Maruan), Bart Meeske, Jan van Gerwen, Kevin Gordon, Niek Ambaum (68' Thomas Peulings), Ruben Rodrigues, Marc Leijtens (68' Stijn Bressers) , Michael Koning, Jochem Meerman en Maron Heersmink
 
 
Websitesponsor
Sinterklaas bij U aan huis
Volg ons ook via :