Aanstaande woensdag de strijd om “De beste jeugdkeeper regio Brabant” op sportpark Naastenbest
 

 
 
 
Aanstaande woensdag, 18 oktober, vindt op ons sportpark de UhlSport CHALLENGE DAY plaats, de nieuwe versie van de “Nationale Keepersdag”. Reeds 42 keepers hebben zich voor dat evenement opgegeven en krijgen op die dag kan professionele keeperstraining van door Maarten Arts opgeleide Pro Goal trainers. Roy Elferink is tijdens deze dag de hoofdtrainer.

Maarten Arts is keeperstrainer geweest bij diverse vereniging op het hoogste niveau in onder andere Nederland en Belgie, Roy Elferink assistent-trainer en keeperstrainer bij de vrouwen van FC Twente. Tijdens de trainingsdag zal er ook een nederlandse topkeeper aanwezig zijn, wie dat gaat worden, zal dit weekeinde duidelijk worden.

De UhlSport CHALLENGE DAY start om 13:30 uur met een training van verschillende onderdelen van het keepersvak, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse moderne trainingsmaterialen. Na de 1e training strijden alle deelnemers per leeftijdscategorie om de titel “De beste jeugdkeeper regio Brabant”, de winnaars ontvangen een mooie prijs. Na een verzorgde maaltijd volgt dan een gedeelte met de topkeeper, waarbij diverse onderdelen uit het keepersvak behandeld worden en uiteraard kan iedere deelnemer met die topkeeper op de foto. 
 

Sinterklaas bij U thuis?


Klik op de foto om te reserveren
Websitesponsor
Volg ons ook via :