Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Accommodatie van voetbalvereniging Wilhelmina Boys “Rookvrij” verklaard
 

 
 
 
Steeds meer omgevingen waar kinderen komen zijn rookvrij, dat geldt ook in steeds grotere mate voor sportclubs. De sportaccommodaties zijn immers een belangrijke omgeving in het leven van kinderen, een plek waar kinderen en volwassenen elkaar ontmoeten, elkaar aanmoedigen en van elkaar leren. En daarom heeft ook v.v. Wilhelmina Boys haar accommodatie rookvrij verklaard. Vanaf 1 januari van dit jaar is het is roken op haar sportaccommodatie een taboe, alleen mag er, uit het zicht van kinderen, in een speciaal ingerichte rookzone, nog gerookt worden.

Het goede voorbeeld, binnen en buiten de lijnen, is daarbij van groot belang. Want zien roken, doet immers roken. Met een rookvrije accommodatie probeert ook v.v. Wilhelmina Boys aan de kinderen die op haar terrein sporten, het goede voorbeeld te geven. Op die manier beschermt de vereniging de sportende kinderen tegen de verleiding om zelf te gaan roken en voorkomt het sowieso schadelijke meeroken.

Wethouder Rik Dijkhoff en de projectgroepleden Frits van de Ven en Wouter Bondt “verklaren” de accommodatie rookvrij.
 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :