Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Bart Meeske neemt tijdens nieuwjaarswedstrijd/receptie officieel afscheid
 

 
 
 
Afgelopen zondag heeft Bart Meeske, voormalig aanvoerder van het vaandelteam van de vereniging, met (een deel van) zijn oude teamgenoten zijn afscheidswedstrijd gespeeld. Bart is na afloop van het vorige voetbalseizoen overgeschreven naar zaterdagvierdeklasser Nieuwerkerk. Bart verhuisde eerder al van Best naar Rotterdam, omdat hij bij Feyenoord als werknemer aan de slag is gegaan en is nu als voetballer en jeugdtrainer actief bij zijn nieuwe vereniging.

De wedstrijd tegen de aanstormende jeugd, het JO19-1 elftal, eindigde in een 0-0 gelijkspel en zoals te doen gebruikelijk is, werd Bart kort voor het einde van de wedstrijd gewisseld en op het veld bedankt voor zijn diensten. Dat laatste werd later, voorafgaande aan het officiële gedeelte van de nieuwjaarsreceptie, nog eens over gedaan.

Zowel voorzitter Theo van Eert als coördinator Voetbalzaken John Vervloet hadden mooie woorden over voor Bart. De rol als aanvoerder van het vaandelteam vervulde hij altijd met verve en zijn passie en inzet waren een voorbeeld voor zijn teamgenoten. Ook is Bart bij onze vereniging jaren actief geweest als jeugdtrainer, een rol die hem ook op het lijf geschreven was.

Natuurlijk werd Bart voorzien van enkele cadeaus, het wedstrijdshirt met rugnummer 5 dat hij jaren gedragen heeft, maakte daar onderdeel van uit.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :