Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Bericht van de scheidsrechterscommissie : De Week van de Scheidsrechter
 

 
 
 
Van 7 tot en met 15 oktober 2017 worden onze scheidsrechters en spelbegeleiders weer extra in het zonnetje gezet in de Week van de Scheidsrechter. Dit initiatief wordt door heel Nederland en over meerdere sporten uitgerold. De KNVB en Wilhelmina Boys doen al jaren hieraan mee door scheidsrechters extra te waarderen door leuke acties en/of een klein cadeautje. Dit jaar zal dat niet anders zijn.

Wilhelmina Boys is trots op onze scheidsrechters die elk weekend de vele wedstrijden in goede banen te leiden. Van de Champions League vroeg op de zaterdagochtend tot de senioren op zondagmiddag. En alles wat daar tussen ligt. Iedereen doet zijn of haar best om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien en om alle wedstrijden zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

Speel jij een wedstrijd tijdens de Week van de Scheidsrechter een wedstrijd? Zet je scheidsrechter dan eens in het zonnetje voor de wedstrijd! Hoe? Dat laten we graag aan de creativiteit van de teams over. Maar zorg dat de scheidsrechter zich in deze week net iets extra krijgt!

En wil je zelf volgend jaar ook in het zonnetje staan? Wordt dan scheidsrechter! We kunnen nog nieuwe scheidsrechters gebruiken. Neem dan even contact op met Harrie van Zalingen ( scheidsrechterscoordinator@wilhelminaboys.nl of 06-45160517 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :