Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Bladella is zondag de eerste tegenstander in de nacompetitie voor klassebehoud
 

 
 
 
In de allerlaatste competitieronde in de 2e klasse-F is het vaandelteam van de vereniging er toch in geslaagd om de laatste plaats op de ranglijst terug te bezorgen bij S.V. Blerick. De cruciale wedstrijd tegen N.W.C. eindigde in een 1-0 overwinning voor de tricolores en omdat concurrent S.V. Blerick onderuit ging tegen Sparta’18 mag onze hoofdmacht nog hopen op klassebehoud, deelname aan de nacompetitie voor een plaats in de 2e klasse is een feit.

Die nacompetitie gaat aanstaande zondag van start en op sportpark Naastenbest wordt dan Bladella uit Bladel verwelkomt. Die tegenstander, bekend van de vele duels die de afgelopen jaren in de 3e klasse zijn gespeeld, heeft gedurende dit voetbalseizoen op dat niveau een periodetitel behaalt en gaat de strijd aan om mogelijk een promotie te bewerkstelligen.

Daar waar het elftal van interim-trainer Tom Franse het lot vorige week niet meer in eigen hand had, is dat nu natuurlijk wel weer het geval, en zal het vol overgave gaan strijden met als doel om haar plaats in de 2e klasse te handhaven. De wedstrijd op sportpark Naastenbest begint natuurlijk weer om 14:30 uur en iedereen kan ook deze wedstrijd gratis komen bekijken. Laten we massaal het vaandelteam een hart onder de riem steken en aanstaande zondag de spelers en begeleiding ondersteunen. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :