De jeugdafdeling zoekt nog enkele assistent-trainers voor de Champions League en Mini’s
 

 
 
 
Afgelopen weekend is de Champions League, de interne competitie voor 6- en 7-jarigen bij onze vereniging, weer van start gegaan. Voor die leeftijdscategorie en ook voor de nog jongere spelers en speelsters, de Mini’s. zijn we op zoek naar assistent-trainers, misschien is dit wel iets voor jou! Beide groepen trainen op woensdagavond van 18:00 tot 19.00 uur, bij de Champions League staan bovendien op zaterdag van 8:30 tot 9:00 uur de wedstrijden op het programma.

Leiding geven, coachen, organiseren, motiveren en vooral het spelplezier van de jeugd stimuleren. Allemaal vaardigheden die je hiermee kunt ontwikkelen en die je later ook nog kunt gebruiken. Wij bieden je natuurlijk begeleiding in dit traject. Daarnaast stellen we ook een trainingspak en een coachjas van Masita beschikbaar gedurende je deelname.

Wij vragen een enthousiaste inzet. We rekenen erop dat je minimaal dit voetbalseizoen beschikbaar bent. Heb je interesse om assistent-trainer te worden, neem dan contact op met Geja Olijnsma (06-51641778 of jeugdzaken@wilhelminaboys.nl ). Met het uitvoeren van deze functie kan ook je maatschappelijke stage ingevuld worden.

Wij rekenen op enthousiaste nieuwe trainers! 
 

Sinterklaas bij U thuis?


Klik op de foto om te reserveren
Websitesponsor
Volg ons ook via :