Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelastingen

Door de slechte weers- en/of veldomstandigheden hebben we te maken met incidentele afgelastingen van wedstrijden. Kijk bij het wedstrijdprogramma voor de wedstrijden die nog wel doorgaan, alle afgelaste wedstrijden, en dat zijn sowieso alle thuiswedstrijden, zijn uit het overzicht verwijderd.

Dubbelprogramma brengt Wilhelmina Boys slechts een wedstrijdpunt
 

 
 
 
Afgelopen week heeft het vaandelteam van Wilhelmina Boys na een inhaalwedstrijd op donderdag en de reguliere wedstrijd op zondag slechts een enkel wedstrijdpunt aan het totaal kunnen toevoegen. Op bezoek bij RKVVO in Veldhoven werd een verdienstelijk gelijkspel behaald, de zondagse wedstrijd, wederom een uitduel tegen R.P.C. in Eindhoven, ging met 4-0 verloren.

In de wedstrijd op donderdag toonden de tricolores zich in de eerste helft uiterst effectief. Na iets meer dan een kwartier spelen wist Michael Koning vanaf eigen helft de bal achter de doelman van RKVVO te laten belandden. Even later was het Bas van der Heijden die het eindstation was van een goed uitgevoerde counter en stond ineens een 2-0 voorsprong voor de ploeg uit Best op het scorebord.

Heel lang kon die luxe situatie echter niet gehandhaafd worden want na iets meer dan een half uur spelen wist de tegenstander de aansluitingstreffer te produceren. In de tweede helft was de tegenstander de meerdere van de mannen uit Best, die echter nog lang knap stand wisten te houden. De stormloop van RKVVO leverde slechts één tegentreffer op, waardoor de tricolores tevreden met een wedstrijdpunt huiswaarts konden keren.Net als in de wedstrijd tegen RKVVO kon interim-trainer Tom Franse ook in de wedstrijd op zondag tegen R.P.C. geen beroep doen op de vaste sluitpost Tom Molenberg, een schouderblessure houdt de doelman aan de kant. Zijn vervanger was ook nu de routinier Steven Meijer, normaal de trainer van de selectiekeepers van Wilhelmina Boys.

In de eerste helft van die confrontatie kon de formatie uit Best het redelijk lang bolwerken tegen de tegenstander die zich op de zevende plaats op de ranglijst bevindt, maar na ongeveer een half uur spelen kwamen de gastheren toch op een voorsprong, een speler van R.P.C. wist de doelman van de tricolores op het nippertje te verschalken, zijn inzet ging over de doelman en belandde in het dak van het doel, met die 1-0 stand gingen beide ploegen naar de thee.

De tweede helft was koud bezig toen de achterstand van het vaandelteam van Wilhelmina Boys werd verdubbeld, een voorzet van de tegenstander vijf minuten na de hervatting werd door aanvoerder Bart Meeske erg ongelukkig in het eigen doel gewerkt, een 2-0 tussenstand was het resultaat. Daarna probeerden de bestenaren zichzelf weer in de wedstrijd te knokken maar tot grote kansen leidde dat helaas niet.

Het verzet leek gebroken toen een kwartier voor het einde van de wedstrijd een vrije trap van R.P.C. met flinke snelheid in het net achter doelman Meijer belandde, dat even later de spits van de tegenstander met een technisch hoogstandje, de bal achter het standbeen langs ook in het doel zag eindigen, was leuk voor het publiek, maar de spanning was toen helaas al enige tijd uit de wedstrijd verdwenen.

Volgende week volgt de derde uitwedstrijd op een rij, de tricolores reizen dan af naar de directe buurman van R.P.C., tegenstander is dan Eindhoven/AV. Die wedstrijd wordt weer op de normale tijd van 14:30 uur gespeeld, plaats van handeling is sportpark Genneperparken. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :