Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Gelukkig hebben we de foto’s nog : Een korte terugblik op de huldigingen tijdens de nieuwjaarsreceptie
 

 
 
 
De maand januari is alweer voorbij, de herinneringen aan de nieuwjaarsreceptie en de huldigingen die daarbij plaats vonden, beginnen alweer enigszins te vervagen. Maar het geheugen proberen we hierbij weer enigszins op te frissen door de foto’s van de jubilarissen, die verlaat door ons ontvangen zijn, alsnog te presenteren.

Op zondag 7 januari werden tijdens de nieuwjaarsreceptie een groot aantal leden, gezamenlijk goed voor 735 “dienstjaren”, gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap van de vereniging.


Elf (oud)voetballers kenden een lidmaatschap van 25 jaren, namelijk Ad Ardon, Robert Bekkers, Theo van Eert (jr), Roeland van Heck, Gerard Hendriks, Emilia Klokgieters, Gerrit van Oorschot, Willem Scheepers, Ton Timmerman, Mathijs Timmerman en Erwin van de Ven. Een lidmaatschap van 40 jaren was weggelegd voor Frank Gerrits, Marcel van der Gouw, Hans Hankel, Ludo van de Loo, Martin van Osch en Willy van de Sande.

Voor hun 50 jarige verbondenheid met de vereniging werden Zeger Brands en Tiny van Oirschot in het zonnetje gezet.


Voor een lidmaatschap van maar liefst 60 jaar werden Cees van Diesen en Theo van de Wal geëerd.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :