Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Gevonden voorwerpen uit de eerste seizoenhelft kun je ophalen tot 11 maart, daarna houden we een grote opruiming
 

 
 
 
Net als in andere jaren, is er ook dit voetbalseizoen tot op heden weer een karrevracht aan vergeten voetbalschoenen, kleding, scheenbeschermers, bidons en dergelijke na trainingen, wedstrijden en toernooien achter gebleven op onze accommodatie, dat kan zijn langs de velden maar vooral ook in de kleedruimten. Die gevonden voorwerpen worden verzameld bij de accommodatiebeheerders, die gelukkig ook met regelmaat de eigenaar weer met zijn/haar spullen kan herenigen.

Ook nu zijn er echter weer veel gevonden voorwerpen die de weg naar de rechtmatige eigenaar nog niet hebben kunnen vinden. Wij kunnen die spullen niet tot in lengte der dagen blijven bewaren, dus bieden we nog tot 11 maart een ieder de mogelijkheid om verloren gegane spullen te komen ophalen.

Na die datum zal kleding en schoeisel, dat niet is opgehaald, gedeponeerd worden in de kledingcontainer op onze accommodatie, waarmee we dan wel weer andere personen gelukkig kunnen maken.

Ben je iets kwijt, kom dan voor 4 maart nog even langs bij de accommodatiebeheerders en bekijk of wellicht jouw spullen gevonden en ingeleverd zijn. In de spelerstunnel staat een grote doos waarin gevonden voorwerpen zijn verzameld. Als de gevonden voorwerpen niet worden opgehaald, schenken we ze na 11 maart aan een goed doel. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :