Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Jubilarissen gehuldigd tijdens sfeervolle nieuwjaarsreceptie bij v.v. Wilhelmina Boys
 

 
 
 
Op zondag 6 januari heeft voetbalvereniging Wilhelmina Boys tijdens de zeer sfeervolle nieuwjaarsreceptie, het jaar 2019 afgetrapt. Tijdens het officiële gedeelte van dat evenement, werden, zoals de traditie het voorschrijft, een (groot) aantal leden gehuldigd voor hun langdurige lidmaatschap van de vereniging.

Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak heeft interim-voorzitter Theo van Eert kort teruggeblikt op het succesvolle jaar 2018, en zijn blik vooruit geworpen richting het nieuw jaar, waarin de vereniging natuurlijk weer wil presteren op het voetbalveld, maar ook verder een steentje wil gaan bijdragen op het gebied van de sociale en maatschappelijke functie binnen de bestse samenleving.

De binding van de leden bij de vereniging komt ook dit jaar wel tot uiting getuige de vele jubilarissen binnen de club. In totaal komen die jubilarissen gezamenlijk op 650 “dienstjaren”. Elf (oud)voetballers en/of kaderleden kenden een lidmaatschap van 25 jaren, dat waren Marco Aberson, Patrick van Dinter, Mia van Hastenberg, Theo van Kasteren, Sjannie van de Kerkhof, Enrico Klokgieters, Mark Kreyveld, Jan Lijten, Lia Timmermans en Erwin van Vugt. Voor die laatste, de grootste supporter van ons vaandelteam, had de vereniging nog een extra attentie.

In het rijtje jubilarissen met een lidmaatschap van 40 jaren stonden Ton Aberson, Martin van de Munckhof, Michael de Visser, Joep Vondenhoff, Coen van de Zanden en Wim Zweers. Voor hun 50 jarige verbondenheid met de vereniging werden Berrie van Heeswijk en Pim de Jong in het zonnetje gezet en met een lidmaatschap van maar liefst 60 jaar werden Jack van Heeswijk geëerd. Alle aanwezige jubilarissen namen persoonlijk de felicitaties met de daarbij bijbehorende cadeaus in ontvangst.

Alle gedecoreerden werden na de officiële plichtplegingen op de gevoelige plaat vastgelegd, waarna onder het genot van het welbekende drankje en hapje het jaar 2019 feestelijk werd ingeluid.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :