Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Kan het vaandelteam aanstaande zondag de eerste wedstrijdpunten in een thuiswedstrijd pakken?
 

 
 
 
Aanstaande zondag staat voor het vaandelteam van de vereniging de vierde competitiewedstrijd op het programma. Op sportpark Naastenbest wordt D.B.S. uit Eindhoven ontvangen, dat wordt de tweede thuiswedstrijd van deze voetbaljaargang, de eerste ging twee weken geleden jammerlijk verloren tegen S.V. Valkenswaard

De teller voor de hoofdmacht staat momenteel op 6 wedstrijdpunten, punten die tot nu toe dus alleen in uitwedstrijden bij elkaar werden gesprokkeld. Het elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo zal zondag dan ook graag een eerste stap nemen om de balans te gaan herstellen, op de eigen accommodatie zal dan ook een overwinning nagestreefd worden.

Het enige resultaat van wedstrijden tussen beide kemphanen van aanstaande zondag is een bekerwedstrijd die bij aanvang van het voetbalseizoen 2013/2014 op sportpark Naastenbest is gespeeld. De uitslag was destijds 4-0, de enige speler die toen op het veld kwam en nog steeds onderdeel uitmaakt van de selectie is Stef Vervloet, veel waarde hechten aan het resultaat van toen, is er dan ook niet bij.

Het treffen tegen D.B.S. gaat zoals gebruikelijk om 14:30 uur van start, iedereen is ook nu weer van harte welkom en kan natuurlijk weer gratis de wedstrijd bezoeken. Het elftal en haar begeleiding nemen de steun van de supporters graag in ontvangst in haar streven om de eerste wedstrijdpunten op eigen bodem te behalen. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :