Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Kan het vaandelteam de goede tweede helft tegen RPC een vervolg geven in Someren
 

 
 
 
Afgelopen zondag waren de toeschouwers in de rust van de wedstrijd van het vaandelteam tegen het Eindhovense R.P.C. pessimistisch gestemd, een prima tweede helft van het elftal van hoofdtrainer Ronny Everaerts deed dat gevoel echter snel omslaan. In dat tweede bedrijf werd een 0-2 ruststand weggepoetst, er had zelfs nog meer ingezeten dan de gelijke stand die na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter op het scorebord stond.

Zondag gaat de hoofdmacht van de vereniging op bezoek bij Someren en dat is de nummer twee van de ranglijst, die, samen met het Eerselse E.F.C. nog volop in de race is om de toppositie. Dat is ook de tegenstander waartegen het vaandelteam van onze vereniging in september bij de seizoensouverture een verdienstelijk 1-1 gelijkspel aan de strijd wist over te houden. Maar resultaten uit het verleden, bieden geen enkele garantie.

En dus zal het vaandelteam vol aan de bak moeten om een goed resultaat op te kunnen gaan halen in Someren. De wedstrijd tegen de plaatselijke voetbalvereniging op Sportpark De Potacker aan de Potakkerweg 21 in Someren begint om 14:30 uur, ondersteuning vanuit de vereniging wordt door spelers en staf natuurlijk weer zeer gewaardeerd. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :