Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Kan het vaandelteam de thuiswedstrijd tegen rode-lantaarndrager S.V. Blerick wel in winst omzetten?
 

 
 
 
Na een week verplichte competitierust, de oefenwedstrijd tegen Oirschot Vooruit ging met 3-2 verloren, staat aanstaande zondag een cruciale wedstrijd op het programma voor het vaandelteam van onze vereniging. In de strijd om weg te blijven van de allerlaatste positie op de ranglijst, een plek die aan het einde van het seizoen degradatie naar de 3e klasse betekent, moet aanstaande zondag rode-lantaarndrager S.V. Blerick op sportpark Naastenbest bestreden worden.

Met de overwinning op N.W.C. en het gelijkspel tegen Sparta’18 heeft het keurkorps van hoofdtrainer Ronny Everaerts weliswaar vier wedstrijdenpunten aan haar totaal toegevoegd, maar een betere positie op de ranglijst heeft dat, door de resultaten van de naaste concurrenten, helaas nog niet opgeleverd.

Zondag staat een confrontatie met de volgende Limburgse opponent op het programma, de eerdere wedstrijd dit seizoen ging helaas met 2-1 verloren, maar dat zullen de tricolores graag recht willen zetten. De wedstrijd tegen S.V. Blerick start zondag, zoals gebruikelijk , om 14:30 uur en ook voor deze wedstrijd geldt dat de toegang gratis is. De spelers en haar staf rekenen weer op de ondersteuning van haar supporters in de strijd om een betere positie op de ranglijst. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :