Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelastingen

Door de slechte weers- en/of veldomstandigheden hebben we te maken met incidentele afgelastingen van wedstrijden. Kijk bij het wedstrijdprogramma voor de wedstrijden die nog wel doorgaan, alle afgelaste wedstrijden, en dat zijn sowieso alle thuiswedstrijden, zijn uit het overzicht verwijderd.

Koploper E.F.C. is aanstaande zondag de tegenstander van het vaandelteam op sportpark Naastenbest
 

 
 
 
Op paaszaterdag heeft het vaandelteam van de vereniging helaas geen potten kunnen breken bij de uitwedstrijd in Tegelen tegen Sportclub Irene. Ondanks een vroege 1-0 voorsprong en zelfs goede mogelijkheden om de marge verder uit te breiden, ging de wedstrijd uiteindelijk met 5-1 verloren.

Door dat resultaat en ook de andere uitslagen, is het gat tussen de drie degradatiekandidaten en de teams daarboven opgelopen tot 8 punten en lijkt het er sterk op dat de tricolores samen met N.W.C. en Blerick onderling gaan uitmaken wie als laatste eindigt en rechtstreeks degradeert en wie er veroordeelt worden tot het spelen van nacompetitie om lijfsbehoud.

In die strijd treft de hoofdmacht van onze vereniging aanstaande zondag koploper E.F.C., die, zoals het zich er nu laat uitzien, samen met Someren en Heeze gaat strijden om het kampioenschap. Het treffen tussen de beide kemphanen op sportpark Naastenbest is voor beiden dus van groot belang. Aan de eerdere wedstrijd van dit seizoen zijn de herinneringen van spelers en begeleiding niet erg prettig, die wedstrijd ging immers met 5-0 verloren.

Maar dat zou zondag recht gezet kunnen worden, het is aan het vaandelteam van de vereniging om zichzelf met hand en tand te verdedigen, met veel inzet de tegenstander tegemoet te treden en de strijd aan te gaan voor een goed resultaat. De wedstrijd wordt zoals gebruikelijk om 14:30 uur afgetrapt en supporters zijn weer van harte welkom. Natuurlijk mogen zij allen ook deze wedstrijd gratis bezoeken. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :