Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Onze accommodatie zal tijdens de gehele aanstaande kerstvakantie gesloten zijn
 

 
 
 
Het is alweer (bijna) december, de competitie en dus de voetbalverplichtingen naderen de winterstop. Voor het weekeinde van 15 en 16 december zijn er door de KNVB nog (inhaal) wedstrijden vastgelegd, het weekeinde daarna worden er geen competitiewedstrijden gespeeld. Op dat laatste bestaat een uitzondering, als in de komende weken een wedstrijd van het vaandelteam (Zondag-1) of het schaduwteam (Zondag-2) wordt afgelast, is er een mogelijkheid dat die op 23 december moet worden ingehaald.

Mocht dat niet het geval zijn dan sluit onze accommodatie na de clubavond van 20 december de deuren en worden die weer op zondag 6 januari geopend. In de tussenliggende periode is ons complex niet geopend voor trainingen en wedstrijden. Wel vinden er op zaterdag 29 en zondag 30 december zaalvoetbaltoernooien plaats voor alle jeugdafdelingen. Vanaf 7 januari starten de reguliere voetbalactiviteiten (trainingen) weer. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :