Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Pakt het vaandelteam zondag de juiste draad weer op in de uitwedstrijd tegen Wodan?
 

 
 
 
Het vaandelteam van de vereniging is er helaas niet in geslaagd de goede start van de competitie het gewenste vervolg te geven. In de gelijk opgaande thuiswedstrijd op sportpark Naastenbest tegen S.V. Valkenswaard waren de bezoekers vooral effectiever bij het benutten van de kansen, dat verschil kwam uiteindelijk in de eindstand, 2-4, tot uitdrukking.

Dat verschil in doeltreffendheid is wellicht niet vreemd, het veelal jeugdige elftal van hoofdtrainer Toon van der Loo ontbeert nog de routine, die bij de tegenstander veel meer aanwezig was. Dat het elftal tot de laatste minuut knokte voor een verbetering van het resultaat verdient een pluim, de beloning daarvoor vond ze dan ook in twee doelpunten in de slotfase van de wedstrijd..

Aanstaande zondag gaat de hoofdmacht op bezoek bij Wodan in Eindhoven, eveneens een bekende tegenstander uit het succesvolle voetbalseizoen 2016/2017. De eindhovenaren moesten er destijds met 4-2 (thuis) en 5-2 (op sportpark Naastenbest) aan geloven. Dit seizoen zijn ze gestart met een gelijkspel tegen Hapert, waarna vorige week een zeperd (8-1) tegen Reusel Sport volgde.

Wodan zal zeker uit zijn op eerherstel en de wedstrijd van zondag aangrijpen om zich van de beste zijde te laten zien en het vizier naar boven te kunnen gaan richten. Ook de tricolores zullen zeker van zins zijn om met veel inzet en werklust een goed resultaat te bewerkstelligen. De wedstrijd op Sportpark Eindhoven Noord aan de Atletieklaan 1 in Eindhoven begint om 14:30 uur. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :