Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Schoolsport Best : Vanaf 5 Maart kennismaken met voetbal bij onze vereniging
 

 
 
 
SchoolSport Best organiseert ook in dit voorjaar weer, en al voor de 62ste keer, kennismakingscursussen voor basisschoolleerlingen. Alle leerlingen van alle basisscholen in Best kunnen vanaf 5 Maart en gedurende 6 weken kennis maken met diverse takken van “bewegen”.

Voetbalvereniging Wilhelmina Boys, al vele jaren een betrouwbare partner van de organisatie van Schoolsport Best, doet ook dit voorjaar weer mee en biedt net als bij vorige edities basisschoolleerlingen verschillende mogelijkheden, die mogelijkheden voor zowel jongens als meisjes en van groep 1 tot en met groep 8, staan vermeld op het inschrijfformulier.

Inschrijven voor deze kennismakingscursussen kan op maandagavond 26 februari van 19:00 tot 21:00 uur en op dinsdagochtend 27 februari van 8:30 tot 9:30 uur bij jongerencentrum Todo aan de J.v.Wassenaerstraat 69. Inschrijfformulieren worden via de basisscholen verstrekt, maar kunnen nu ook gedownload worden via de website van SchoolsportBest.


 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :