Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Toon van der Loo hoofdtrainer van Wilhelmina Boys in het seizoen 2018/2019
 

 
 
 
Bij aanvang van het voetbalseizoen 2018/2019 gaat Toon van der Loo de functie van hoofdtrainer van Wilhelmina Boys invullen. Toon van der Loo komt over van voetbalvereniging Nederwetten waar hij in overleg met het bestuur zijn overeenkomst heeft beƫindigd. Vanwege de sportieve verbetering hebben zij goedkeuring gegeven voor de overstap, waar wij onze dank voor uitspreken.

Na het terugtreden van Ronny Everaerts als hoofdtrainer van de tricolores heeft assistent-trainer Tom Franse de honneurs waargenomen. Wij willen ook onze waardering uitspreken over de wijze waarop Tom de functie in de afgelopen maanden heeft vervuld. In het nieuwe seizoen doet Tom weer een stapje terug en zal hij het schaduwteam weer onze zijn hoede krijgen. Bovendien gaat hij de trainerscursus UEFA B volgen.

Toon van der Loo heeft een voetbalverleden bij de jeugd van Braakhuizen en De Spechten, bij die laatste vereniging heeft hij de overstap naar de senioren gemaakt. Hij heeft bij De Spechten, Brabantia, Nuenen en RKGSV in de vaandelteams gespeeld, waarbij het niveau varieerde tot aan de (oude) hoofdklasse.

Zijn trainersloopbaan is Toon gestart bij de jeugdafdeling van Nuenen, daar heeft hij acht seizoenen vertoeft alvorens hij de overstap maakte naar de senioren en wel als assistent-trainer bij RKGSV. Na het behalen van het trainersdiploma UEFA-C heeft hij aldaar twee jaar later de functie van hoofdtrainer aanvaard.

Die functie heeft hij vier seizoenen bekleed en in die tijd is ook het UEFA-B diploma behaald. Vanaf het voetbalseizoen 2014/2015 is Toon drie seizoenen als hoofdtrainer eindverantwoordelijke geweest bij EMK en zoals al eerder aangegeven heeft hij het afgelopen seizoen Nederwetten onder zijn hoede gehad.

Wij zijn blij met de komst van Toon van der Loo naar onze vereniging en wensen hem heel veel succes in de uitoefening van zijn functie.Foto : AmateurvoetbalEindhoven.nl

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :