Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Veel oefenwedstrijden en een beperkt aantal competitieverplichtingen in januari
 

 
 
 
Aanstaande maandag starten we weer met de trainingen ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Voor velen begint het echter werk pas weer in de maand februari, zodat deze maand vooral gekenmerkt wordt door oefenwedstrijden en deelname aan toernooien, waaronder de wintertoernooien die op 12 en 26 januari door onze eigen toernooicommissie georganiseerd worden.

Competitieverplichtingen zijn er al weer heel snel voor het Veteranen-A elftal, zij spelen op zaterdag 12 januari een inhaalwedstrijd tegen Audacia. Een weekeinde later komen meer teams alweer in competitieverband in actie. Op zaterdag 19 januari is dat het JO14-1 elftal, op zondag 20 januari wordt door het vaandel- en schaduwteam (Zondag-1/2) de normale competitie hervat. Op diezelfde dag spelen ook nog een aantal lagere seniorenteams inhaalwedstrijden.

Om voorbereid de competitie te kunnen hervatten spelen zowel het vaandel= als het schaduwteam in de week daaraan voorafgaand nog een oefenwedstrijd. Op zaterdag 12 januari staan ook de thuistoernooien voor JO10, JO11, JO14 en JO15 op het programma.

Een week later spelen veel jeugdteams, er zijn wel enkele uitzonderingen, in het kader van een uitwisseling tegen S.B.C. uit Son en Breugel. Op zondag 20 januari staan weer enkele inhaalwedstrijden voor lagere seniorenelftallen op het programma. In het laatste weekeinde van januari staan op zaterdag de thuistoernooien voor JO8, JO9, JO12 en JO13 geprogrammeerd en spelen daarnaast nog enkele andere jeugdteams op die dag een vriendschappelijke wedstrijd.

In de komende weken zullen er zeker nog vriendschappelijke wedstrijden ingepland gaan worden, houdt de website in de gaten om op de hoogte te blijven.

 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :