Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wij bieden weer gratis proeftrainingen bij alle leeftijdscategorieën van de jeugdafdeling
 

 
 
 
Het voetbalseizoen staat voor velen weer op het punt van de hervatting, en daarmee komt er weer leven in de brouwerij en brengt het velen weer voetbalplezier en gezellig samenzijn. Dat zijn de elementen die bij v.v. Wilhelmina Boys hoog in het vaandel staan. Wil je daar ook van proeven, dan staan we daar heel graag open voor, wij bieden jongens en meisjes de mogelijkheid om bij ons kennis te komen maken met de voetbalsport en onze mooie en gezellige club.

Voetbalplezier staat voorop, maar is niet het enige dat telt
Bij de jeugdafdeling van v.v. Wilhelmina Boys komen een goede voetbalopleiding, natuurlijk afgestemd op de diverse leeftijdsgroepen en niveaus, en het voetbalplezier op de eerste plaats. Aspecten die de vereniging daarnaast koestert zijn het open en toegankelijke karakter, de gezelligheid en de prachtige accommodatie. Iedereen is welkom bij de vereniging, naast lekker voetballen bieden wij ook ontspanning, gezelligheid en sociale contacten.

Iedereen is welkom bij v.v. Wilhelmina Boys
Ben je 4 jaar of ouder en wil je ook graag voetballen, dan ben je welkom bij v.v. Wilhelmina Boys. Iedereen kan gedurende drie weken gratis kennis komen maken met het voetbalspelletje enerzijds en onze gezellige vereniging anderzijds. Stuur een mail naar jeugd@wilhelminaboys.nl en wij zorgen dat de juiste coördinator contact met je opneemt om afspraken te maken en invulling te geven aan je “stage”. Wij ontvangen je graag op sportpark Naastenbest.


Kom gratis kennismaken met voetbal bij v.v. Wilhelmina Boys
 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :