Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys Dames-1 ongeslagen kampioen
 

 
 
 
Het Dames-elftal van v.v. Wilhelmina Boys is afgelopen zondag kampioen geworden. Tegen middenmoter Essche Boys werd een regelmatige 4-1 overwinning geboekt, waardoor, na 16 wedstrijden zonder enig puntverlies, de kloof met de achtervolgers te groot en door hen niet meer overbrugbaar is. De titel en de daarbij horende kampioenschaal werden door de dames, de begeleiding van het team en de talrijk opgekomen supporters uitgebreid gevierd.

De wedstrijd was nog maar koud bezig op het moment dat de openingstreffer een feit was, door een vroege goal van Jaimey Smits verdween de spanning bij de speelsters en kon plaats maken voor een lekkere partij voetbal. Tegenstander Essche Boys toonde even later onbewust hun medewerking, door een eigen doelpunt kwam een 2-0 stand op het scorebord. In het restant van de eerste helft bleef het eenrichtingsverkeer, wat resulteerde in een 3-0 ruststand, het derde doelpunt kon op naam van Sara Somers genoteerd worden.

In het tweede bedrijf werden door het team van Wilhelmina Boys de teugels enigszins gevierd en liet Essche Boys zich wat vaker op de helft en voor het doel van de tricolores zien. Het leek nog even spannend te kunnen gaan worden toen er zomaar ineens een tegendoelpunt uit de lucht viel, maar die spanning werd door Esmee van der Stap even later abrupt weggenomen toen zij de 4-1 liet aantekenen. Toen even later de scheidsrechter het laatste fluitsignaal gaf, kon het feestje op sportpark Naastenbest gevierd gaan worden. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :