Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys kan geen potten breken op bezoek bij Marvilde (5-2)
 

 
 
 
Al enige tijd is duidelijk dat het hoogst haalbare resultaat voor het vaandelteam van Wilhelmina Boys aan het einde van deze competitie het klassebehoud via de nacompetitie zal zijn. Met nog drie wedstrijden voor de boeg is bedraagt de voorsprong op het op de laatste plaats bivakkerende S.V. Blerick nog steeds 3 wedstrijdpunten, dat elftal heeft nog een inhaalwedstrijd voor de boeg, die wedstrijd tegen RKVVO staat voor donderdag op het programma.

Het Astense NWC heeft tot nu toe een gelijk aantal wedstrijdpunten verzameld dan de tricolores, het doelsaldo van hen is echter een stuk florissanter, dus het is zaak voor de bestenaren om de laatste plaats aan S.V. Blerick te laten, maar dan lijkt het zeker zaak om zelf nog enkele punten bij elkaar te sprokkelen. Bij het gelijk eindigen telt het doelsaldo, dat van de Bestenaren is nog wel beter maar het verschil is marginaal.

Voor de wedstrijd tegen Marvilde kon ad-interim trainer Tom Franse geen beroep doen op doelman Tom Molenberg, de plaats onder de lat werd ingenomen door Remo Vermeer. Na een absentie van enkele weken was Yoran Bouwmans weer beschikbaar, hij nam plaats op de reservebank, waarop ook de jeugdspelers Robbie Baeten en Finn van de Vorstenbosch (reservekeeper) zich bevonden.

De plaats op de ranglijst en de angst voor een nieuwe nederlaag leek zeker in de eerste helft van de wedstrijd tegen Marvilde verlammend te werken op Wilhelmina Boys. De wedstrijd was nog maar net bezig of keeper Remo Vermeer moest al redding brengen op een inzet van het hoofd van de tegenstander, maar even later was het wel al raak voor de thuisploeg.

Uit een scrimmage voor het doel van Wilhelmina Boys viel de bal gelukkig voor de voeten van een tegenstander die van dichtbij het net wist te vinden. Even later werd de voorsprong verdubbeld toe na een duel in het zestienmetergebied de spits van Marvilde naar het kunstgras ging en de toegekende strafschop werd verzilverd. Het vervolg van de eerste helft speelde zich voornamelijk op het middenveld af met nauwelijks kansen voor beiden ploegen, de rust werd dan ook met een 2-0 achterstand ingegaan.

Ondanks alle goede bedoelingen van de tricolores in de tweede helft, moest al weer snel, door een goed uitgespeelde aanval van de opponent, een doelpunt geïncasseerd worden. Maar Wilhelmina Boys beet meer van zich af en de ingevallen jongeling Robbie Baeten was dicht bij een treffer, de doelman van Marvilde kon slechts ternauwernood redding brengen.

Kort daarna was het echter wel raak aan de andere kant en kwam Marvilde op een 4-0 voorsprong nadat een inzet van dichtbij werd benut. Enkele minuten later viel er wel een succesje voor Wilhelmina Boys te noteren, Robbie Baeten wist door druk te zetten enkele verdedigers van de tegenstander in verwarring te brengen en daardoor de 4-1 te noteren.

Even later viel er een prachtig doelpunt van Ossy Azeuini te noteren, van flinke afstand wist hij de bal in de bovenhoek van het doel van Marvilde te mikken en daarmee Wilhelmina Boys weer dichter bij de tegenstander te brengen. Maar dichterbij liet de thuisploeg de tricolores niet meer komen en het slotakkoord mocht er zijn, met een prachtige boogbal over de iets te ver voor zijn doel staande Remo Vermeer wist de tegenstander vanaf iets over de middellijn de eindstand op 5-2 te brengen.

Donderdag staan er inhaalwedstrijden op het programma, maar dan hebben de tricolores geen verplichtingen, aanstaande zondag wel weer en dan komt het Veldhovense Rood-Wit naar sportpark Naastenbest.

Opstelling Wilhelmina Boys
Remo Vermeer, Mike Smits, Scott Smit (Yoran Bouwmans), Lars Kuys (Thomas Peulings), Bart Meeske, John Termeer, Michael Koning, Stef Vervloet, Maron Heersmink, Mark de Wit (Robbie Baeten) en Ossy Azeuini 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :