Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelastingen

Door de slechte weers- en/of veldomstandigheden hebben we te maken met incidentele afgelastingen van wedstrijden. Kijk bij het wedstrijdprogramma voor de wedstrijden die nog wel doorgaan, alle afgelaste wedstrijden, en dat zijn sowieso alle thuiswedstrijden, zijn uit het overzicht verwijderd.

Wilhelmina Boys kan het koploper E.F.C. net niet moeilijk genoeg maken (1-3)
 

 
 
 
Het gaat v.v. Wilhelmina Boys dit voetbalseizoen helaas niet erg voor de wind, nadat op paaszaterdag het vaandelteam van de vereniging in de uitwedstrijd in Tegelen tegen Sportclub Irene met een duidelijke 5-1 nederlaag genoegen moest nemen, rest er nog maar een opdracht en dat is klasse-behoud via de nacompetitie. Het gat tussen de drie degradatiekandidaten en de teams die hoger op de ranglijst staan is immers opgelopen tot 8 punten.

Het lijkt dan ook zeer waarschijnlijk dat de tricolores samen met N.W.C. en Blerick onderling gaan uitmaken wie als laatste eindigt en rechtstreeks degradeert en wie er veroordeelt worden tot het spelen van nacompetitie om lijfsbehoud. In die strijd trof de hoofdmacht van v.v. Wilhelmina Boys afgelopen zondag op sportpark Naastenbest koploper EFC. Het belang van de wedstrijd was daarom voor beiden van groot belang.

In het elftal van Wilhelmina Boys was door waarnemend hoofdtrainer Tom Franse weer een plaats ingeruimd voor Mike Smit en Stef Vervloet, waardoor Max Lodewijks en Michael Koning op de reservebank plaats moesten nemen, datzelfde gold ook voor Maron Heersmink wiens plaats in de basisopstelling werd ingenomen door Bas van der Heijden.

De start van de wedstrijd was voor de tricolores ondanks de goede bedoelingen teleurstellend, voordat er tien minuten op het scorebord stonden, keken de bestenaren al tegen een achterstand aan, uit een voorzet belandde de bal precies op het hoofd van een tegenstander, die doelman Tom Molenberg kansloos liet. In het vervolg van de eerste helft was er een licht voordeel voor de bezoekers, die dat kort voor de pauze ook in de 0-2 tussenstand tot uitdrukking lieten komen.

In de tweede helft kwam Wilhelmina Boys beter in de wedstrijd en dat resulteerde na iets meer dan een kwartier via een strafschop, toegekend na een overtreding op invaller Maron Heersmink, in de aansluitingstreffer, Bart Meeske schoot onverbiddelijk binnen. Dat deed het vertrouwen van de koploper in de tweede klasse-F geen goed en met een beetje geluk had er nog een gelijkspel in gezeten.

Het lukte Wilhelmina Boys echter niet om de tegenstander zoveel te laten wankelen dat zij ook struikelden. In de laatste minuut werd uiteindelijk aan alle onzekerheid een einde gemaakt door het derde doelpunt van de tegenstander, waarmee de 1-3 eindstand op het scorebord terecht kwam. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter overheerste de teleurstelling bij de Bestse ploeg en haar begeleiding, de noeste arbeid die verricht was, leidde helaas niet tot een bevredigend resultaat.

Aanstaande donderdag staat de volgende ontmoeting al op het programma, de eerder afgelaste wedstrijd tegen R.K.V.V.O. uit Veldhoven wordt dat ingehaald, dat treffen begint om 20:00 uur op sportpark Heikant. Op zondag volgt dan de volgende uitwedstrijd, en wel tegen R.P.C. uit Eindhoven, die wedstrijd heeft een gewijzigd aanvangstijdstip, de aftrap op sportpark Aalsterweg zal om 13:00 uur plaats vinden.

Opstelling Wilhelmina Boys:
Tom Molenberg, Mike Smit, Scott Smit, Lars Kuys, Bart Meeske, John Termeer, Stef Vervloet, Mark de Wit (Max Lodewijks), Bas van der Heijden, Niek Ambaum (Michael Koning) en Ossy Azeuini (Maron Heersmink) 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :