Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys kan Rood-Wit goed partij bieden, maar staat uiteindelijk toch met lege handen (1-2)
 

 
 
 
Als je jezelf bevindt in de hoek waar de klappen vallen, dan heb je het geluk vaak niet aan je zijde. Dat bleek op deze regenachtige zondagmiddag maar weer eens, het vaandelteam van Wilhelmina Boys kon haar tegenstander Rood-Wit Veldhoven prima partij bieden, maar uiteindelijk stond het na negentig minuten voetbal op sportpark Naastenbest toch weer met lege handen.

Voor het treffen met middenmoter Rood-Wit kon interim-trainer Tom Franse weer een beroep doen op keeper Tom Molenberg, daartegenover stond echter de afwezigheid van de routiniers John Termeer en Michael Koning. Daardoor waren basisplaatsen weggelegd voor Yoran Bouwmans en Bas van der Heijden, op de reservebank namen naast keeper Remo Vermeer de jeugdige spelers Joey van der Zanden, Rico Klokgieters en Robbie Baeten plaats.

De start van de wedstrijd beperkte zich tot middenveldspel door het aftastende gedrag van beide opponenten, het was Rood-Wit die als eerste gevaar wist te stichten voor het vijandelijke doel, tot tevredenheid van de tricolores en haar aanhang belandde de eerste gevaarlijke inzet van de tegenstander op het doel van Wilhelmina Boys tegen de paal.

Kort daarna kon er bijna gejuicht worden door de bestenaren, bij ene scrimmage voor het doel van Rood-Wit dachten velen al dat er een voorsprong op het scorebord tevoorschijn zou komen, maar met kunst- en vliegwerk kon dat door de veldhovenaren voorkomen worden. Even later kreeg Mark de Wit een enorme kans, maar zijn kopbal van korte afstand kon door de keeper van de tegenstander helaas gekeerd worden.

En ook de volgende grote kans voor het vaandelteam van Wilhelmina Boys werd niet verzilverd, Maron Heersmink werd prima vrijgespeeld, maar oog in oog met de keeper van Rood-Wit moest hij zijn meerdere erkennen in zijn opponent en bleef de brilstand op het scorebord staan. Zonder dat doelpunten te noteren vielen werden beide teams door de scheidsrechter naar de thee gestuurd.

Rood-Wit kwam na de pauze het beste uit de startblokken, maar na een waarschuwing na ongeveer een kwartier spelen, Tom Molenberg hield met een uitstekend optreden zijn doel schoon, moest even later toch een tegentreffer geïncasseerd worden. Een voorzet vanaf links belandde precies bij een rood-witter en die wist uiterst effectief met dat buitenkansje om te gaan.

Vervolgens trokken de tricolores het initiatief nadrukkelijk naar zich toe, op zoek naar de gelijkmaker en vastberaden om een goed resultaat te behalen. Dat offensief leverde wel een aantal kleinere kansen op maar doelpunten bleven uit. Als iets zuiniger en/of effici├źnter met de kansen was omgegaan, dan had er zeker meer in gezeten.

Kort voor tijd kreeg men de deksel op de neus, een aanval van Wilhelmina Boys eindigde in de handen van de keeper van de tegenstander die met een prima spelhervatting zijn spits succesvol aan het werk zetten, een 2-0 voorsprong was het resultaat. Even later viel e toch ook aan de andere kant te juichen, een toegekende strafschop werd door aanvoerder Bart Meeske onberispelijk ingeschoten, de resterende tijd was echter te kort om de stand nog een beter aanzien te kunnen geven.

Volgende week staat de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma, koploper Heeze komt dan op bezoek op sportpark Naastenbest.

Opstelling Wilhelmina Boys:
Tom Molenberg, Scott Smit, Mike Smit, Lars Kuys, Bart Meeske, Yoran Bouwmans (Joey van de Zanden), Bas van der Heijden, Stef Vervloet, Maron Heersmink (Robbie Baeten), Mark de Wit, Ossy Azeuini 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :