Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys moet in tweede helft buigen voor Reusel Sport (0-2)
 

 
 
 
Na de verrassende maar verdiende overwinning afgelopen week op hoogvlieger Unitas’59, heeft het vaandelteam van Wilhelmina Boys afgelopen zondag haar meerdere moeten erkennen in Reusel Sport. In tegenstelling tot een week eerder kon het elftal van hoofdtrainer Ton van der Loo, zeker in de eerste helft van het treffen, de gecreëerde kansen niet benutten, iets waar Reusel Sport in de tweede helft wel in slaagde.

Op een waterkoud sportpark Naastenbest was deze wedstrijd een basisplaats weggelegd voor Huib Bergkamp, hij vormde samen met Koen Leijtens, Bart de Bruijn en Lars Kuys de achterhoede, die het de snelle en behendige voorhoedespelers van de opponent moeilijk moesten maken. Mike Smit, Stef Vervloet en Leandro Rodrigues moesten voor de controle en creativiteit op het middenveld zorgdragen en spits Ossy Azeuini werd geflankeerd door Cas Kuipers en Bas van der Heijden.

In de eerste helft van de wedstrijd vielen er voor beide doelen de nodige kansen te noteren, dat de rust met een 0-0 stand werd bereikt was dan ook zeer verwonderlijk. Aan de zijde van Wilhelmina Boys zorgde Ossy Azeuini voor de meeste dreiging, zo plaatste hij Cas Kuipers alleen voor de doelman, maar diens inzet was te gehaast en zeilde over de deklat van het doel van de tegenstander.

Daarnaast creëerde Ossy Azeuini met een mooie individuele actie vanaf de zijkant van het zestienmetergebied ook een mooie kans voor zichzelf, maar de inzet kon door de keeper van Reusel Sport gekeerd worden. Keeper Rick Saes van Wilhelmina Boys beleefde aan de andere kant ook enkele hachelijke momenten, de voorwaartsen van de tegenstander zagen hun inzetten enkele keren voor het doel voorbij gaan.

Na de thee, die voor een welkome verwarming bij spelers en begeleiders zorgde, probeerden de tricolores iets verder van het eigen doel te spelen. Ondanks de aanvallende intenties bleven grote kansen voor de thuisploeg in de tweede helft echter uit. Gaandeweg de tweede helft werden de ruimtes op het veld groter en het was Reusel Sport die daar effectiever mee omging.

Na ruim een uur spelen werd de eerste echte mogelijkheid na een prima opgezette aanval succesvol afgerond, keeper Rick Saes kon de inzet van zijn opponent helaas niet keren. Ondanks enkele omzettingen en het inbrengen van de verse aanvallende krachten Luc Verwold en Hassane Djibo Omanou bleven grote kansen voor de thuisploeg uit, toen kort voor tijd een tweede tegendoelpunt geïncasseerd moest worden, was de wedstrijd gelopen.

Dat werd even later officieel bekrachtigd door het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rombouts. De nederlaag heeft geen consequenties voor de plaats op de ranglijst en de afstand tot de achtervolgers. De tricolores mogen zich op gaan maken voor het treffen met PSV/AV dat aanstaande zondag in Eindhoven op het programma staat.

Opstelling Wilhelmina Boys :
Rick Saes, Koen Leijtens, Bart de Bruijn (Tom Franse), Lars Kuys, Huib Bergkamp, Bas van der Heijden, Mike Smit, Stef Vervloet, Ossy Azeuini, Cas Kuipers (Luc Verwold) en Leandro Rodrigues (Hassane Djibo Omanou) 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :