Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys vergeet verder afstand te nemen van rode lantaarndrager S.V. Blerick (1-1)
 

 
 
 
In haar thuiswedstrijd tegen het Limburgse S.V. Blerick is Wilhelmina Boys er niet in geslaagd om het gat met de rode lantaarndrager in de 2e klasse-F te vergroten, en daarmee het verschil in wedstrijdpunten met de laatste plaats op de ranglijst, een plek die aan het einde van het voetbalseizoen directe degradatie naar de 3e klasse betekent, uit te breiden.

Door het gelijke spel (1-1) op sportpark Naastenbest tussen de Bestse tricolores en de zwart-witten uit Venlo, en dezelfde uitslag van naaste concurrent N.W.C. uit Asten tegen Eindhoven/AV blijven de verschillen op de ranglijst net zoals voor aanvang van de wedstrijden, de hoofdmacht van Wilhelmina Boys bezet met evenveel punten als de Astense opponent maar ene minder doelsaldo, de dertiende plaats, beide verenigingen hebben vijf wedstrijdpunten meer als S.V. Blerick dat de laatste positie bezet.

Voor de eerste keer na de winterstop kon hoofdtrainer Ronny Everaerts voor de thuiswedstrijd tegen S.V. Blerick weer een beroep doen op routinier John Termeer, een enkelblessure, opgelopen in december van het afgelopen jaar, weerhield hem dit kalenderjaar tot nog toe van deelname aan wedstrijden. De overige posities in het elftal van de tricolores waren op dezelfde wijze ingevuld als tijdens de vorige wedstrijd tegen Sparta’18.

Het belang van de wedstrijd was gezien de stand op de ranglijst voor een ieder duidelijk en vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Meijers, die als vervanger op het laatste moment door de KNVB was toegewezen, probeerde het elftal van Wilhelmina Boys de tegenstander onder druk te zetten op zoek naar ene treffer. Een veldoverwicht was in de eerste helft zeker, dat leverde ook enkele kansen op, maar grote uitgespeelde mogelijkheden bleven uit. De rust werd dan ook bereikt met een 0-0 tussenstand.

Het beeld van de tweede helft was niet anders, de tricolores hadden het beter van het spel en S.V. Blerick leunde achteruit en loerde op een mogelijke doeltreffende counter. Het was gezien het spelbeeld dan ook terecht dat Wilhelmina Boys op voorsprong kwam, Mark de Wit, al vaker trefzeker in de afgelopen wedstrijden, wist de score in deze wedstrijd te openen, maar helaas wist de tegenstander enige tijd later uit een zeldzame tegenstoot de stand weer gelijk te trekken.

De teleurstelling aan het einde van de wedstrijd was dan ook groot bij de spelers en begeleiding van het vaandelteam van Wilhelmina Boys. Bij de pakken gaan neerzitten kan echter niet, volgende week volgt het treffen met R.K.V.V.O. uit Veldhoven. Ook op bezoek bij die tegenstander zullen de tricolores met het oog op de plaats op de ranglijst weer alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat te behalen.

Opstelling Wilhelmina Boys:
Tom Molenberg, Max Lodewijks, Scott Smit, Lars Kuys, Bart Meeske, John Termeer (Joey van de Zanden), Michael Koning, Stef Vervloet, Maron Heersmink, Mark de Wit en Ossy Azeuini (Bas van der Heijden) 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :