Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Zet jij ook een scheidsrechter in het zonnetje tijdens de "Week van de Scheidsrechter"
 

 
 
 
In de week van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Dit jaarlijkse evenement is een initiatief van NOC*NSF en wordt door alle sportbonden uitgedragen.

Wilhelmina Boys ondersteunt dit initiatief van harte. Vanuit de club ligt er volgend weekend een presentje klaar voor onze scheidsrechters. Daarnaast roepen wij alle team op om komend en volgend speelweekend de scheidsrechters eens extra te bedanken of in het zonnetje te zetten. Deze vrijwilligers maken het spelen van de wedstrijden mogelijk: zonder scheidsrechter geen wedstrijd!

Doe jij iets extra voor de scheidsrechter? Dat kan bij een uit- of thuiswedstrijd. Laat dat dan ook nog even via Social Media aan Wilhelmina Boys weten. Dat kan met de hashtag #scheidsbedankt. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :