Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Afgelastingen

Door de slechte weers- en/of veldomstandigheden hebben we te maken met incidentele afgelastingen van wedstrijden. Kijk bij het wedstrijdprogramma voor de wedstrijden die nog wel doorgaan, alle afgelaste wedstrijden, en dat zijn sowieso alle thuiswedstrijden, zijn uit het overzicht verwijderd.

Zondag om 13:00 uur speelt het vaandelteam de volgende competitiewedstrijd tegen R.P.C.
 

 
 
 
Nog slechts 6 wedstrijden zijn er te gaan deze voetbaljaargang en dan zit de reguliere competitie er voor het vaandelteam op. Maar de kans dat het seizoen nog een staartje krijgt lijkt groot, aan de nacompetitie om lijfsbehoud in de tweede klasse lijkt niet meer te ontkomen, daarvoor is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de laatste plaats op de ranglijst uit het zicht en in bezit van S.V. Blerick blijft.

Het gat naar de veilige elfde plaats is intussen opgelopen tot 10 wedstrijdpunten, die kloof lijkt onoverbrugbaar, het gaatje naar de onderste plaats, welke automatische degradatie nar de derde klasse gaat betekenen, is 6 wedstrijdpunten, waarbij wel vermeld moet worden dat de rode lantaarndrager nog wel twee extra inhaalwedstrijden moet spelen en wel tegen koploper Someren en tegen RKVVO.

Die laatste vereniging was gisterenavond tegenstander van de hoofdmacht van onze vereniging tijdens een inhaalwedstrijd uit competitieronde 18. Dat treffen leverde het elftal van interim-coach Tom Franse een 2-0 voorsprong op, die helaas niet vastgehouden kon worden tot aan het einde van de wedstrijd. De einduitslag was 2-2 en leverde uiteindelijk de hoofdmacht van de vereniging toch een wedstrijdpunt op.

Aanstaande zondag volgt de volgende wedstrijd, er wordt dan een bezoek gebracht aan het Eindhovense R.P.C., dat zich momenteel op de negende plaats van de ranglijst bevindt. De wedstrijd op Sportpark Aalsterweg aan de Aalsterweg 314 in Eindhoven begint, vanwege andere voetbalactiviteiten in Eindhoven, al om 13:00 uur. Houdt daar rekening mee als je van plan bent om de tricolores te gaan aanmoedigen. 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :