Klik hier of op het logo hierboven om naar de beginpagina te gaan
     Interesse in zonnepanelen? v.v. Wilhelmina Boys en 365zon hebben een prachtig aanbod, ga naar www.365zon.nl/wilhelminaboys om een offerte aan te vragen

Wilhelmina Boys heeft geen kind aan Bladella
Een ongekende luxe dient zich aan op sportpark Naestenbest want ook na de uitwedstrijd van vandaag tegen Bladella liegen de cijfers van het elftal van Jurgen Elbers er niet om. Met 9 punten uit 3 wedstrijden en 12 doelpunten voor en 0 tegen is dit de gedroomde competitiestart van de Eindhovense trainer.....

Er zijn ongetwijfeld momenten in het seizoen dat je als coach blij bent met het achter de hand hebben van een brede selectie en er moeiteloos spelers opstaan die opengevallen plaatsen door bijvoorbeeld blessures, ziekte of vakantie kunnen invallen. Zonder de zieke Jan van Gerwen en afwezige Marc de Wit zijn er vandaag basisplaatsen voor A-speler Lars Kuys en de van Best Vooruit overgekomen Stijn Bressers.

Direct vanaf de aftrap was het strijdplan van de Bladelse gastheren duidelijk, door de opbouw van de Boys in een zo vroeg mogelijk stadium te storen moest de angel en dus ook de aanvoer van de gevaarlijke en doeltreffende spitsen van de gasten uit Best gehaald worden. Dit lukte Bladella slechts gedeeltelijk en dat was vooral de verdienste van het voetballend vermogen van Wilhelmina Boys.

Nadat Maron Heersmink al een keer gevaarlijk was verschenen voor het doel van Bladella was het in de 14e minuut Martijn de Greef die het laatste zetje weet te geven in een scrimmage in het Bladelse 5 metergebied. Na deze relatieve snelle voorsprong voor de Boys ontstaat er een leuke en open wedstrijd waarin beide teams kansen creëren maar waarin de Tricolores het betere van het spel tonen. Een vrije trap aan de linkerzijde van het strafschopgebied is een prooi voor Ruben Rodrigues, de Bladelse goalie weet zijn vingers nog wel tegen de bal te krijgen maar weet niet de 0-2 te voorkomen. Dit zal ook de ruststand zijn.

Direct vanaf de aftrap voor de 2e helft zijn het de Boys die het spel dicteren, in de 48e minuut is het weer raak na een snelle en vloeiende aanval is het Ruben Rodrigues die beheerst als eindstation de 0-3 binnenschiet. De “Tipmastboys” zoals de gastheren in de Bladelse volksmond worden genoemd laten echter de koppen niet zakken en blijven zoeken naar een doelpunt.

Echt gelukkig zijn ze deze middag niet in de afronding en op een ander moment is het Boys keeper Tom Molenberg die standvastig zijn doel schoon weet te houden. Wanneer Ruben in de 81e minuut binnen het strafschopgebied wordt gevloerd is de daarop gegeven strafschop een prooi voor Maron Heersmink. Nog geen 3 minuten later is het weer Maron Heersmink die zijn 2e van vandaag weet te maken en de eindstand op 0-5 weet te bepalen.

Met de volle buit uit 3 wedstrijden kan vol vertrouwen worden uitgekeken naar de wedstrijd van volgende tegen promovendus EMK, in het verleden altijd een lastig te nemen horde voor onze Tricolores. Aanvang as. zondag om 14:30 uur in Best.

Elftal Wilhelmina Boys:
Tom Molenberg, Mike Smit, Bart Meeske, Lars Kuys (82’ Walid Maruan), Kevin Gordon, Stef Vervloet, Maron Heersmink, Michael Koning, Ruben Rodrigues, Martijn de Greef (77’ Leandro Rodrigues) en Stijn Bressers (65’ Thomas Peulings)
 
 
Websitesponsor
Volg ons ook via :