• Aanmelden als lid van v.v. Wilhelmina Boys

  Voetbalvereniging Wilhelmina Boys staat open voor iedereen. Een ieder die de voetbalsport actief danwel ondersteunend wil gaan bedrijven is van harte welkom bij v.v. Wilhelmina Boys. 

  Basisschoolleerlingen kunnen tweemaal per jaar kennismaken met voetbal en onze verenigingen via Schoolsport-Best. Daarnaast biedt voetbalvereniging Wilhelmina Boys altijd en ook voor hogere leeftijdscategorien de mogelijkheid om deel te nemen aan haar “Uitprobeerdagen”.

  Gedurende twee weken mag je de trainingen van je vriendje, vriendinnetje, klasgenootje of gewoon op eigen initiatief, vrijblijvend bijwonen om te kijken of jij voetballen ook zo leuk vindt. En is dat het geval, dan mag je in de 2 weken daarna gewoon mee blijven trainen om te kijken of je jezelf wilt aansluiten bij de vereniging.

  Heb je interesse in een "snuffelstage", meld je dan aan voor die uitprobeerdagen.

   

  Aanmelden

  Aanmelden als lid van de vereniging kan via de knop "Aanmelden" onderaan deze pagina en dat heeft onze voorkeur. Het kan ook schriftelijk via het aanmeldingsformulier, welke via onderstaande link kan worden geopend of ge-download.

  Het volledig ingevulde inschrijfformulier dient te worden ingeleverd bij de contactpersoon van de betreffende leeftijdscategorie of op de accommodatie van de vereniging.

  In bepaalde gevallen, als de zich aanmeldende persoon een actief-lidmaatschap wenst en in het verleden ook actief-lid is geweest bij een andere bij de KNVB aangesloten voetbalvereniging, is een overschrijving noodzakelijk. Informatie daarover vind je hier.

  V.V. Wilhelmina Boys stelt aan alle voetballende leden van de vereniging wedstrijdkleding ter beschikking. Alle actieve leden kunnen gebruik maken van deze wedstrijdkleding, waarbij de vereniging zal zorgdragen voor vervanging in geval van slijtage. Het voorgaande houdt dus in dat nieuwe leden van de vereniging zelf geen wedstrijdkleding hoeven aan te schaffen. Dit geldt voor zowel voetbalshirts als -broeken. Voetbalsokken dienen via de vereniging aangeschaft te worden, en dat gaat tegen een gereduceerd tarief.