• Alle vrijwilligers zijn welkom op "hun avond" die vrijdag 2 Juni plaats gaat vinden

 • Een traditie wordt voortgezet en dus is de vereniging blij dat ze haar vrijwilligers weer kan uitnodigen voor de vrijwilligersavond. Met die avond wordt iedereen die een functie vervult binnen onze club de mogelijkheid geboden om onder het genot van een hapje en drankje in een informele sfeer een gezellige avond te beleven.

  Die vrijwilligersavond gaat plaats vinden op vrijdag 2 juni. Er worden geen persoonlijke uitnodigingen verstuurd, maar iedereen die als begeleider/trainer bij een team betrokken is, een functie vervult binnen een commissie of anderszins zijn of haar tijd besteedt ten faveure van het functioneren van onze vereniging, is van harte welkom.

  Het programma voor die avond is heel simpel, iedereen is vanaf 20:00 uur welkom en rond 24:00 uur nemen we afscheid, in de tussentijd is er volop ruimte voor een hapje, drankje en praatje. De agenda is als volgt:

  • 20:00 uur : Aanvang
  • 20:30 uur : OfficiĆ«le opening
  • 24:00 uur : Einde

  Tijdens de officiƫle opening zal de clubman/vrouw van de achter ons liggende periode bekend gemaakt worden, wij hopen dat iedereen op dat moment ook al aanwezig kan zijn.

  Wij kijken uit naar de vrijwilligersavond en hopen op die avond de vrijwilligers uit alle geledingen van de vereniging te gaan ontmoeten.

  Graag tot 2 juni.

  Met vriendelijke groet
  Het Hoofdbestuur