• Buitenschoolse kinderopvang van Partou eindelijk weer hervat op onze accommodatie

  • Na een noodgedwongen en een voor het gevoel veel te lange pauze heeft Partou haar buitenschoolse kinderopvang op de accommodatie van onze vereniging deze week eindelijk weer kunnen hervatten. De kinderen kunnen weer gaan genieten van buiten sporten, binnen spelletjes doen en allerlei andere leuke activiteiten doen en hebben daarvoor op ons complex een zee van ruimte. Na schooltijd lekker en samen met leeftijdgenoten in beweging zijn is het doel van deze sport-BSO.

    En die activiteiten vinden al sinds januari 2008 op sportpark Naastenbest plaats, toen nog onder de naam SKON Kinderopvang heeft de samenwerking met onze voetbalvereniging gestalte gekregen en dus al bijna 13,5 jaar trekken v.v. Wilhelmina Boys en de kinderopvangorganisaties (SKON en Partou) gezamenlijk op om kinderen een leuke en sportieve ontspanning te bieden. Maar het is zeker niet alleen sport wat wordt aangeboden, ook andere activiteiten bijvoorbeeld op het gebied van theater en dans, en ook knutselen of gewoon relaxt een boekje lezen, behoren tot de mogelijkheden en dat alles in een veilige omgeving.

    Kortom de primeur in Best voor sportieve naschoolse kinderopvang, waar een andere organisatie zich recent op heeft beroept, wordt al meer dan een decennium op sportpark Naastenbest ingevuld door Partou Kinderopvang. Wil je daar meer over weten of ben je ge├»nteresseerd om je kind(eren) kennis te laten maken met deze sportieve vorm van naschoolse kinderopvang voor basisschoolleerlingen, kijk dan eens op de website van Partou Kinderopvang of elders op deze website.