• De trainingen voor de jeugdafdeling zijn na een noodgedwongen extra winterstop weer mondjesmaat hervat

  • Na de winterse periode van vorige week en de naweeën daarvan aan het begin van deze week, zijn de trainingen voor de jeugdafdeling afgelopen woensdag weer opgestart. Dat heeft helaas maar beperkt kunnen gebeuren omdat alleen de kunstgrasvelden beschikbaar waren, maar hopelijk zijn de weergoden ons de komende dagen gunstig gezind en kunnen we vanaf aanstaande maandag weer aan het gehele schema invulling geven.

    Tot 2 maart blijven we het huidige “avondklok”-schema voor de trainingen hanteren en ook als de discussie over die avondklok erin resulteert dat die wordt opgeheven, blijven wij ons conformeren aan de eerdere besluiten daarover. Dat houdt in dat tot die datum volgens het betreffende schema dagelijks tot uiterlijk 20:30 uur getraind wordt en dat, in geval van afgelastingen, de trainingen op de velden die afgekeurd worden, geen doorgang kunnen vinden.

    Als er na die datum van 2 maart vanuit Den Haag versoepelingen worden doorgevoerd waardoor ons op sportgebied meer mogelijkheden worden geboden, dan zullen we daar natuurlijk invulling aan gaan geven.