• Dit weekeinde vindt het E-kamp plaats op onze accommodatie

  • Dit weekeinde zijn er geen voetbalactiviteiten op onze accommodatie, maar die accommodatie wordt op vrijdag 10 juni vanaf 18:30 uur tot zondag laat in de middag gebruikt voor het traditionele E-kamp. De traditie was dat die activiteit plaats vond op een kampeerboerderij in Gemert, maar in de periode dat het kamp door Corona niet door is kunnen gaan, zijn er dusdanige aanpassingen geweest aan de accommodatie en omgeving, waardoor er enerzijds niet voldoende slaapplaatsen meer beschikbaar zijn maar ook de buitenfaciliteiten veel beperkter zijn geworden.

    Om die redenen, die bij een recent locatiebezoek duidelijk werden, en omdat op een dergelijke korte termijn geen andere geschikte groepsaccommodatie beschikbaar is, heeft de organisatie moeten besluiten om het E-kamp op onze eigen accommodatie te laten plaats vinden. Dat heeft enerzijds natuurlijk wat beperkingen maar biedt anderzijds ook weer vele andere mogelijkheden.

    Wij hopen dat de ruim 80 kinderen en de begeleiders er een mooi weekeinde van gaan maken en wensen hen heel veel plezier.