• Enkele belangrijke data betreffende de start van het seizoen 2022/2023

 • Voor het ene team is de start van het voetbalseizoen nog wat verder weg dan voor de andere, maar het is goed om een aantal data met betrekking tot de start van het nieuwe voetbaljaar nu al te delen.

  Als eerste zal de senioren-selectie aanvangen met de voorbereiding op het seizoen 2022/2023. De nieuwe hoofdtrainer, Walter van Ommeren, en de nieuwe trainer van het 2e elftal, Toon Pennings, beginnen op zondag 7 augustus met hun avontuur. Op 21 augustus staat voor WB1 de eerste thuiswedstrijd op het programma en voor WB2 is dat op 28 augustus. Op beide dagen zal de kantine beperkt open zijn met ook een beperkt assortiment.

  In de week van 15 augustus starten een aantal jeugdteams uit de A-categorie met hun trainingen, een week later kunnen alle jeugd- en seniorenteams weer aan de slag. In hoeverre daar al gebruik van gemaakt wordt is afhankelijk van de mogelijkheden en wensen van de begeleiding van de teams, de zomer/schoolvakantie is dan immers nog in volle gang.

  Op donderdag 1 september zal de kantine voor de eerste clubavond van het seizoen de deuren openen en op die avond starten ook de rikkers weer met hun competitie.

  Voor wat betreft de bekendmaking van de beker- en competitie indeling en het bijbehorende programma, verwijzen we naar de website van de KNVB, daar vind je de richtdata voor de bekendmaking van die informatie gesplitst naar A- en B-categorie.

  Zodra de informatie door de KNVB bekend is gemaakt, vind je de relevante egevens ook op Voetbal.nl. Daar staan nu al de bekerindelingen en -programma's voor WB1, WB2, JO19-1 en JO17-1 en tevens de (voorlopige) competitie-indelingen van die teams.