• Erelid van de vereniging Siem Berende is gisteren op 87-jarige leeftijd overleden

  • Met droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Siem Berende, hij is 87 jaar oud geworden. Siem heeft een lange staat van dienst binnen Wilhelmina Boys. Siem was voorzitter in de tachtiger jaren van de vorige eeuw, In oktober 1990 is Siem bij zijn aftreden als voorzitter benoemt tot “Lid van Verdienste”. Maar in de vele jaren daarna is hij op bestuurlijk vlak een bijdrage blijven leveren aan onze maar zeker ook zijn club.

    De loyaliteit van Siem en zijn betrokkenheid zijn ook na de bestuursperiode onverminderd gebleven, op diverse vlakken heeft de vereniging daarvan nog kunnen profiteren. En ook vanuit de supportersvereniging, en dat wederom middels een bestuursfunctie, heeft Siem tot het einde van vorig jaar nog zijn beste beentje voorgezet in het belang van zowel die supporters- als de voetbalvereniging.

    In de tweede helft van het vorige jaar begon de ziekte, waartegen hij al jaren vocht, steeds meer vat op Siem te krijgen en heeft hij moeten erkennen dat het gevecht niet meer te winnen was. Op donderdag 11 januari is Siem verhuisd naar Bijna Thuis Huis De Vlinder, een dag later heeft een delegatie van het bestuur van de vereniging en de supportersvereniging hem daar bezocht en de titel “Erelid” overhandigd.

    We verliezen met het overlijden van Siem niet alleen een clubmens met een groot rood-wit-blauw hart, ook zijn vriendelijkheid, belangstelling en warmte zullen node gemist worden door een ieder die hem gekend heeft. Wij wensen José, de kinderen Martijn en Michiel, en hun partners José en Ludmilla enorm veel sterkte toe om dit grote verlies een plaats te kunnen gaan geven.

    Dinsdag 6 februari is er van 19:00 tot 20:00 uur de mogelijkheid om afscheid te nemen van Siem in Uitvaartcentrum Mutsaers aan de Kapelplein 6, 5683AJ in Best