• Het voetbalseizoen 2020/2021 is ten einde, in augustus starten we het nieuwe voetbaljaar

 • Gisteren, donderdag 8 juli, hebben de laatste trainingen voor het achter ons liggende voetbalseizoen plaats gevonden, zaterdag staat er nog een vriendschappelijke wedstrijd van het vaandelteam op het programma, maar daarna sluiten we de poorten van onze accommodatie voor een kort zomerreces.

  Het voetbalseizoen 2021/2022 gaat qua trainingen gefaseerd opgestart worden, de startdatum per team is gebaseerd op het speelschema van de KNVB. Dat houdt in dat de elftallen die bij de jeugd tot de A-categorie behoren, en bij ons zijn dat JO19-1, JO17-1 en JO15-1, in de week van 9 augustus van start kunnen gaan dat de overige jeugdteams een week later mogen beginnen.

  Op die manier geven we alle teams een voorbereidingsperiode van vier weken alvorens de eerste officiële wedstrijden op het programma staan. Het is echter aan de trainingsgroepen zelf om in overleg met de afdelingscoördinator te bepalen of ze direct na de genoemde data van start willen gaan, of die start nog even willen uitstellen vanwege de schoolvakantie die dit jaar immers erg laat valt.

  Vanaf 10 juli is de accommodatie voor iedereen verboden terrein.

  Na zaterdag 10 juli is de accommodatie dus gesloten en is het complex voor iedereen verboden terrein. Niet allen wij zelf maar ook de politie en buurtbrigadier zullen controlerend optreden en in voorkomende gevallen zullen overtreders bestraft worden.

  Dat zal zeker niet beperkt blijven tot een waarschuwing, een proces-verbaal inclusief bijbehorende (fikse) geldboete en ook de beëindiging van het lidmaatschap van de vereniging zijn opties waarmee overtreders geconfronteerd kunnen worden.