• Het voetbalseizoen is zo goed als afgelopen, we gaan ons opmaken voor de volgende jaargang

  • Het voetbalseizoen 2022/2023 nadert het einde, deze week en ook volgende week staan er vooral voor de jeugdafdeling naast een incidentele oefenwedstrijd nog trainingen op het programma. Dat deel sluiten we op donderdag 29 juni voor deze voetbaljaargang definitief af. Onze kantine sluit al iets eerder, namelijk komende donderdag 22 juni. Dan vindt de laatste clubavond plaats waarna we de deuren sluiten.

    Komend weekeinde vindt op de accommodatie het traditionele E-kamp plaats voor een deel van de pupillenafdeling. Daarna gaan we ons voorbereiden en opmaken voor het grootschalige Radio JND toernooi voor senioren dat we op zaterdag 8 juli op onze accommodatie weer zullen faciliteren.

    De zomervakantie nadert nu wel met rasse schreden, over een kleine twee maanden starten de voorbereidingen op het nieuwe seizoen alweer. Ook dan gaan we weer proberen om iedereen via onze nieuwsbrief van belangrijke zaken op de hoogte te brengen en houden. De laatste nieuwsbrief van dit seizoen is verstuurd, eventuele nieuwtjes zullen in de komende periode via onze website en social-media-kanalen gecommuniceerd worden.

    Maar vooraleer wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie en volgend seizoen treffen we elkaar zeker weer.