• Het voetbalseizoen is zo goed als ten einde, we gaan ons opmaken voor de volgende jaargang

 • Het voetbalseizoen 2023/2024 is zo goed als ten einde, volgende week staan er vooral voor de jeugdafdeling naast een incidentele oefenwedstrijd of toernooi nog trainingen op het programma. Dat deel sluiten we op donderdag 20 juni voor deze voetbaljaargang definitief af. Onze kantine sluit ook op die avond met de laatste clubavond, waarna we de deuren voor reguliere activiteiten gaan sluiten.

  Aanstaand weekeinde vindt op de accommodatie nog het traditionele F-kamp plaats voor een deel van de pupillenafdeling. Daarna gaan we ons voorbereiden en opmaken voor het grootschalige Radio JND toernooi voor senioren dat we op zaterdag 29 juni op onze accommodatie weer zullen faciliteren.

  En dan nadert de zomervakantie met hele rasse schreden, wat ook inhoudt dat over een kleine twee maanden de voorbereidingen op het nieuwe seizoen alweer starten. Tijdens het zomerreces vinden er nog volop werkzaamheden plaats op onze accommodatie, zoals:

  • De vloer in onze kantine wordt vernieuwd en dat wordt gedaan door uittredend hoofdsponsor Ruud van Delft Gietvloeren
  • Het Heerbeeck-trainingsveld wordt voorzien van kunstgras en is vanaf 1 september een volwaardig wedstrijd- en trainingsveld
  • De werkzaamheden voor de verduurzaming van onze warmwaterinstallaties (douches/verwarming) worden gestart

  Vooral die laatste twee activiteiten zullen in de eerste helft van het seizoen 2024/2025 voor wat overlast en aanpassingen kunnen zorgen, maar die zullen we natuurlijk tot een minimum proberen te beperken.

  Ook in het komende voetbalseizoen gaan we weer proberen om iedereen via onze nieuwsbrief van belangrijke zaken op de hoogte te brengen en te houden. De laatste nieuwsbrief van dit seizoen is verstuurd, eventuele nieuwtjes zullen in de komende periode via onze website en social-media-kanalen gecommuniceerd worden.

  Voor nu wensen wij iedereen alvast een hele fijne zomervakantie en volgend seizoen treffen we elkaar zeker weer.