• Inschrijven voor de MEIDEN-voetbaldag van GIRLS// PLAY FOOTBALL!

 • Oud Wilhelmina Boys speelster Amber Verspaget is een van de initiatiefnemers van de meidenvoetbaldag Girls// Play Football. Amber: “Het doel van Girls// Play Football is om meiden een dag vol voetbal en plezier te laten beleven. Het plezier dat ik zelf heb ervaren bij de Wilhelmina Boys, en momenteel bij ADO Den Haag vrouwen, wil ik graag overbrengen op jonge meiden!”

  Tijdens het evenement vinden er veel verschillende activiteiten plaats. Zo komt free-styler en profvoetbalster Sterre Kroezen jou de vetste trucjes leren, is er een speciale TikTok wand waar TikTok filmpjes opgenomen kunnen worden, is er een levend tafelvoetbalspel, kun jij al jouw vragen stellen aan speelsters uit de Eredivisie Vrouwen en wordt er natuurlijk heel veel gevoetbald!

  Girls// Play Football zal plaatsvinden op zondag 4 juli bij S.V. Orion in Nijmegen. Alle meiden tussen de 8 en 16 jaar zijn welkom.

  Wil jij hier graag bijzijn? Inschrijven kan via de volgende link: https://bit.ly/3d0f6T1

  Hoe leuk zou het zijn als we met een grote groep meiden van Wilhelmina Boys aanwezig kunnen zijn? (Vervoer kan daarbij ook geregeld worden)

  Wil je niks missen van Girls// Play Football?
  Instagram: girls.playfootball
  Facebook: Girls// Play Football