• Cancelled : Jeugdleden kunnen op 18/12 gratis naar de KKD-wedstrijd FC Eindhoven - RODA JC

  • Vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen wordt de onderstaande actie tot een latere datum in dit voetbalseizoen uitgesteld :

    Eerder dit seizoen hebben ook jeugdleden van onze vereniging gebruik gemaakt van de mogelijkheid om gratis aanwezig te kunnen zijn in het Jan Louwers Stadion bij de wedstrijd tussen FC Eindhoven en NAC Breda. Die actie was een groot succes, zo groot dat niet iedereen heeft kunnen profiteren van de actie, want die was al dagen voor de wedstrijd ‘uitverkocht’.

    Momenteel zijn er geen toeschouwers welkom op de tribunes in het betaald voetbal vanwege de corona maatregelen. Maar ervan uitgaande dat daar verandering in komt, nodigt FC Eindhoven in samenwerking met Decathlon Best wederom ook alle jeugdleden (t/m 18 jaar) van onze vereniging gratis uit voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Die wedstrijd wordt gespeeld op 18 december om 16.30 uur in het Jan Louwers Stadion. Voor senioren (18+) geldt voor deze wedstrijd een speciaal tarief van €10,00.

    Toegangskaarten kunnen nu al aangevraagd worden via https://www.fc-eindhoven.nl/clubactie. Mocht er voor 18 december geen sprake zijn van een versoepeling van de maatregelen door de overheid, dan zal FC Eindhoven ons nader informeren omtrent deze actie en zullen wij die berichtgeving kenbaar maken binnen onze vereniging.