• Jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens gezellige nieuwjaarsreceptie

  • Op zaterdag 7 januari heeft voetbalvereniging Wilhelmina Boys het nieuwe jaar ingeluid. Na twee onderlinge wedstrijden tussen enerzijds het Dames-1 team en het Veteranenelftal (uitslag 3-7) en anderzijds een treffen tussen het vaandelteam van de vereniging en dat van de jeugdafdeling (uitslag 2-1), startte de nieuwjaarsreceptie.

    Tijdens die receptie blikte het hoofdbestuur kort terug en vooruit en werd een deel van de vele jubilarissen gehuldigd. Tot die jubilarissen behoorden Patrick van der Heijden en John Stabel, en dat gold ook voor Johan van Antwerpen en Hennita Bouman, maar die waren helaas verhinderd. Zij allen zijn 25 jaren lid van de vereniging.

    Ook waren er vijf jubilarissen die al 40 jaren aan de vereniging verbonden zijn, namelijk Anja Tubee, Walter Stabel, Barry van den Wildenberg, Edwin de Visser en Andre de Greef (verhinderd). En als klap op de vuurpijl vielen er ook nog drie 50-jarige jubilea te vieren, namelijk die van Carlo van Diesen, Marco van de Vorstenbosch en Jacco Seldenthuis (verhinderd).

    Alle jubilarissen werden voorzien van een oorkonde, een bier/wijnpakketje en een echte WB-snuisterij en na het officiƫle deel van de receptie was het nog een gezellig toeven in de kantine van de vereniging. Met aansluitende feestavond, met medewerking van DJ Robert Staal, werd de feestelijke dag toepasselijk afgesloten.