• Nieuw wedstrijdshirt en kledinglijn uit de JAKO-selectie geintroduceerd

  • Afgelopen zondag is tijdens de sponsordag de nieuwe kledinglijn, die met ingang van het voetbalseizoen 2022/2023 gehanteerd gaat worden, gepresenteerd. De vereniging heeft ervoor gekozen om over te stappen naar JAKO als leverancier, JAKO is een toonaangevende Duitse teamsportleverancier met een groot marktaandeel in Nederland. Ook in deze nieuwe samenwerking blijft Fairsports uit Oirschot de sportwinkel waar wij zaken mee doen.

    Na een samenwerking van ruim 15 jaren is de relatie met Masita als leverancier verbroken. Masita had tot voor kort als enige ons tricolores-shirt in het standaard assortiment. Maar omdat ook bij hen het shirt uit de collectie verdween, en door ons overgeschakeld moest gaan worden naar de zogenaamde “Speciale Aanmaak” heeft de vereniging ook met andere leveranciers contact gehad en is de uiteindelijke keuze gevallen op JAKO.

    Gezamenlijk is het nieuwe “op maat gemaakte ” shirt ontwikkeld en een voorbeeld van dat shirt heeft afgelopen zondag het “levenslicht” gezien. De invoering van het nieuwe shirt zal vanaf de start van het voetbalseizoen 2022/2023 overigens geleidelijk plaats vinden. Ook is er samen met JAKO en Fairsports gekozen boor een volledige verenigingslijn waarin bijvoorbeeld ook trainingskleding, tassen en dergelijke zijn ondergebracht, die kledinglijn zullen we op korte termijn presenteren.