• Partou Kinderopvang - Sport-BSO op sportpark Naastenbest

  Partou kinderopvang biedt elke maandag, dinsdag, en donderdag buitenschoolse opvang aan op het terrein van voetbalvereniging Wilhelmina Boys. We zijn open aansluitend aan schooltijd tot 18.30 uur en in de schoolvakanties van 07.30 uur tot 18.30 uur.

  Op onze sport bso staan sport en spel centraal. De prachtige locatie van de Wilhelminaboys biedt ons tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn met de kinderen. Een potje voetbal op het hoofdveld, een minitoernooi op de pannaveldjes, of gewoon lekker spelen in de speeltuin.

  Bovendien wordt er iedere dag een activiteit georganiseerd, waar kinderen aan mee kunnen doen. Wij werken met een activiteitenkalender waar kinderen zelf invloed op hebben. Hebben ze een leuk idee voor een activiteit die ze zelf uit willen voeren of door de pedagogisch medewerkers georganiseerd willen hebben, gaan we samen met de kinderen op de kalender kijken wanneer we de activiteit kunnen inplannen.

  Bij ons ligt het accent op sport en spel. Maar we hebben ook knutselmateriaal, kapla, puzzels en heel veel leuke gezelschapsspellen.

  Wilt u meer weten, bel ons op 06-13709835 of kom gerust eens kijken als we er zijn.

  Meer informatie over de mogelijkheden die Partou op de accommodatie van onze vereniging biedt, vind je hier


  Partou
  Jacob van Wassenaerstr 61
  5684 CR Best
  T 06 13 70 98 35
  E jacobvanwassenaerstr@partou.nl