• PSV Soccer School biedt in de meivakantie weer onvergetelijke voetbaldagen

 • Bij de PSV Soccer School kunnen jeugdige voetballers in de meivakantie één dag trainen als een echte PSV’er. De kinderen maken op sportcomplex De Herdgang kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Alles draait om het hebben van voetbalplezier en het beleven van alle facetten van de PSV Jeugdopleiding. Daarnaast houden de trainers natuurlijk ook altijd het aanwezige voetbaltalent in de gaten.

  Schrijf je in!

  Voor wie is het?

  Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 15 jaar die het leuk vinden om een dag te trainen als PSV’er zijn welkom en kunnen deelnemen aan de volgende clinics:

  • Voetbalclinics
  • speciale Dagclinic voor meiden
  • speciale Dagclinic voor keepers

  Deelnemen aan de eendaagse clinics is al mogelijk vanaf € 99,00. Inschrijven is mogelijk tot een week voordat de clinic plaats vindt en natuurlijk zolang er vrije plaatsen beschikbaar zijn.

  Leden van onze vereniging, wij zijn immers Amateur Partner van P.S.V., krijgen korting middels een couponnummer. Wil je deelnemen, meld je dan eerst bij P.S.V. via soccerschool@psv.nl en geef door dat je lid bent van v.v. Wilhelmina Boys. Je ontvangt dan een kortingscode, welke tijdens het boekingsproces gebruikt kan worden.

  Maak kans op een gratis deelname:

  Als Amateur Partner van PSV heeft onze vereniging ook dit keer weer het recht om één deelname ter waarde van € 99,00 onder de leden te vergeven. Degene die daar kans op wil maken, dient voor 31 maart zijn/haar naam door te mailen naar PSVsoccerschool@wilhelminaboys.nl.