• Steun ons bij Rabo Clubsupport en bezorg de jeugdopleiding een video-analyse systeem

 • Beste leden, donateurs, sponsors en andere betrokkenen bij onze vereniging

  Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Ook dit jaar stelt de Rabobank onze vereniging in staat om mee te doen aan Rabo Clubsupport en wij hebben besloten om in het thema “Educatie” de aanschaf van een video-analyse systeem na te streven.

  Een video-analyse systeem is een welkome aanvulling bij de opleiding van onze (jeugd)spelers en biedt het technisch kader de mogelijkheid om spelers zichzelf (verder) te laten ontwikkelen. Een dergelijk systeem biedt de mogelijkheid om feedback te geven aan spelers, ze met eigen spelsituaties tijdens trainingen en wedstrijden op een TV-scherm te confronteren en daar voor de verdere ontwikkeling voordeel uit te halen.

  Om de aanschaf van een dergelijk systeem te financieren, doen wij een beroep op de klanten van de Rabobank om ons te steunen middels de Club Support Actie. Rabobank Regio Eindhoven stelt met haar actie een groot bedrag beschikbaar, dat verdeeld gaat worden onder vele verenigingen en stichtingen. Vorig jaar leverde bij de Clubsupport-actie elke stem ongeveer € 7,50 op, voor de aanschaf van het video-analyse systeem hebben we zo’n 250 stemmen nodig en omdat iedereen maximaal twee stemmen op een doel mag uitbrengen, moet dat haalbare kaart zijn.

  Als lid van de Rabobank bepaal jij welke vereniging een financiële ondersteuning ontvangt. Hoe meer stemmen we vergaren, des te groter wordt ons deel van het totale beschikbare bedrag. We willen jullie daarom vragen om liefst vandaag al, maar in ieder geval voor 25 oktober, stemmen uit te brengen op onze inzending bij de Rabobank Club Support Actie.

  Je moet wel lid zijn van de Rabobank om je stem te kunnen uitbrengen. Lid worden van de Rabobank kost niks en brengt geen enkele verplichting met zich mee. Lid zijn kan voor jezelf en voor ons wel voordelen opleveren, vast staat dat leden van de Rabobank vanaf vandaag op onze inzending kunnen stemmen en jij op die manier de vereniging kan ondersteunen.

  Stemmen kan tot 25 oktober en gaat heel eenvoudig en wel als volgt:

  • Open Rabobank Internetbankieren of de Rabobank Bankieren-App
  • Kies voor “zelf regelen”, daarna voor “lidmaatschap” en vervolgens voor “Club Support”
  • Kies voor “Bekijk de deelnemers” en zoek “Wilhelmina Boys”, geef ons de maximale 2 stemmen en verdeel de resterende 3 stemmen over andere goede doelen

  Wij rekenen niet alleen op stemmen van leden van onze vereniging maar hopen dat zij in de eigen omgeving mensen motiveren om dat ook te doen.

  Onze inzending betreft, zoals eerder vermeld, een video-analyse-systeem, hier (YouTube) kun je een (beperkte) indruk opdoen van de eenvoud van het gebruik en de mogelijkheden.

  Wij hopen op jouw medewerking en vragen je om ook mensen (ouders, kinderen, vrienden, bekenden en anderen) uit je omgeving te bewegen hun stem op onze inzending uit te brengen.

  Met vriendelijke groet

  v.v. Wilhelmina Boys
  Het Hoofdbestuur