• Te koop : 2 e-hands Votani e-Bike in prima staat en met verzekering

  • Het is spijtig van andere geinteresseerden, maar de fiets heeft reeds een nieuwe eigenaar gevonden.

    Bijna een jaar geleden zijn wij als vereniging met financiële ondersteuning van de Vriendenloterij in staat geweest om Ludo van de Loo een elektrische fiets aan te bieden. Van die fiets heeft Ludo helaas veel te kort kunnen genieten. Zijn naasten hebben gemeend na het overlijden van Ludo de betreffende fiets aan de vereniging terug te moeten schenken, en daarom bieden wij die fiets nu te koop aan.

    Het betreft een zwarte E-bike van het merk Votani en het type GM,de framehoogte is 51 cm en de fiets heeft een grote actieradius door een afneembare extra krachtige accu (17A/ 612wh). Verdere specificaties van de fiets vind je op Votani.nl. De fiets is vorig jaar geleverd door Cyclepoint Best en heeft bij die dealer ook de gebruikelijke onderhoudsbeurten gehad.

    Vermeldenswaard is bovendien dat de vereniging voor de E-bike bij de aanschaf een verzekering heeft afgesloten die nog ruim twee jaren doorloopt. Via die verzekering ben je tot 22 maart 2022 verzekerd tegen diefstal (tegen nieuwwaarde) en schade en daarnaast zijn rechtsbijstand, een ongevallen opzittendenverzekering én pechhulp in geheel Europa inbegrepen bij de verzekering.

    De aanschafwaarde van het geheel, dus de fiets inclusief de genoemde verzekering, is € 2.224,00, de fiets verkeerd in een prima staat en is te koop tegen een aannemelijk bod. De E-bike kan bezichtigd worden op onze accommodatie, vanwege de Corona-maatregelen kunnen geïnteresseerden daarvoor een afspraak maken door zich te wenden tot het hoofdbestuur via hoofdbestuur@wilhelminaboys.nl