• Vanaf 1 juli mogen we op voetbalgebied weer meer, lees hier hoe we daar mee om gaan

 • De Corona-maatregelen die in Nederland van kracht zijn, worden per 1 juli verder versoepeld. Dat biedt ook voor onze vereniging weer “nieuwe” mogelijkheden, en daar geven we op de onderstaande wijze invulling aan.
   
  Sportkantines mogen vanaf 1 juli weer open zijn, dat betekent in onze situatie dat de ontmoetingsruimte haar deuren zal openen op de donderdagen 2 en 9 juli en op de zaterdagen 4 en 11 juli. We hebben dus de mogelijkheid om op twee clubavonden bezoekers te ontvangen en tijdens de Goalmaster voor de jeugd tot en met 12 jaar (op 4/7) en tijdens het penalty-toernooi voor JO17, JO19, MO17, Dames, Veteranen en Senioren (op 11/7) is ook iedereen welkom voor een hapje en een drankje. Tijdens de openingstijden gelden wel speciale (Corona)regels, welke op korte termijn kenbaar gemaakt zullen worden.
   
  Bij voetbalactiviteiten geldt per 1 juli ook de 1,5 meter-regel voor de leeftijdscategorie van 18 jaar en ouder niet meer. Dat houdt in dat de Walking-Footballers op 1 en 8 juli weer actief zullen zijn en dat er meer (senioren)elftallen nog van de trainingsmogelijkheden gebruik gaan maken. Wij faciliteren graag iedereen maar hebben slechts een beperkte beschikbare capaciteit (alleen de kunstgrasvelden), dus solidariteit (inschikken) zal gevraagd worden om allen van de gelegenheid gebruik te kunnen laten maken.
   
  De laatste trainingsavond voor de jeugd en senioren is op donderdag 9 juli, daarna gaat de accommodatie 4 weken op slot. De trainingen voor het voetbalseizoen 2020/2021 starten op maandag 10 augustus. De ontmoetingsruimte zal een week later, vanaf woensdag 19 augustus, weer haar gebruikelijke openingstijden hanteren.
   
  Een activiteiten die kort na onze start van het voetbalseizoen 2020/2021 op de rol staan is het PLUS Ton Henst Vriendjestoernooi (waarschijnlijk op 21 augustus). Daarnaast gaan we de Meisjesclinic met medewerking van Amber Verspaget nog plannen, wordt er nog nagedacht over een mogelijke activiteit voor de JO13/JO15/JO17/JO19-afdelingen en gaan we de mogelijkheden bepalen om nog een grotere activiteit (bij voorkeur samen met derden) op de agenda kunnen plaatsen.
   
  Zodra meer informatie over bovenstaande zaken beschikbaar is, zullen we daar mededelingen over doen.