• Vanaf 2 juni gaan wij de distributie van DPG Media faciliteren op onze accommodatie

  • Vele kranten die dagelijks bezorgd worden in Best, worden door S.V.B. Best in samenwerking met DPG Media verspreid. Tot aan het einde van deze maand gebeurd dat vanuit een ruimte bij het Prinsenhof, maar die samenwerking stopt en dus is S.V.B. Best op zoek gegaan naar een vervangende ruimte. Omdat DPG Media ook een sponsor is van onze vereniging, is door hen ook bij ons een balletje opgeworpen en gezamenlijk zijn we tot overeenstemming kunnen komen.

    Vanaf 2 juni zal op alle dagen dat de kranten bezorgd moeten worden, normaliter is dat van maandag tot en met zaterdag, de distributie naar de bezorgers plaats gaan vinden vanuit onze accommodatie. Dat gebeurd op tijden dat wij zelf niet aanwezig zijn op het complex, maar dat is logisch aangezien de krant normaal gesproken op maandag tot en met vrijdag voor 7.00 uur bezorgd moet zijn en op zaterdag voor 8.00 uur en de distributie ervan dus al ruim voor die tijdstippen heeft moeten plaats vinden.

    Wij vinden het prettig dat we door het beschikbaar stellen van onze accommodatie S.V.B. Best en  DPG Media vooruit kunnen gaan helpen en hopen op een langdurige en prettige samenwerking.